S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
  AUTODIELYSHOP.sk     


 DARČEK PRE VÁS 

 pri nákupe nad 99,00 EUR

napíšte do poznámky

"chcem darček"

a energy drink je Váš

darček

 

Ku každej objednávke nad 150€

dostanete od nás DARČEK.

Magnetku nášho loga.

 

 

autobazar autodiely

 

facebook autodielyshop

Štartovacie káble
200Amp 5,00 eur

káble

 

Určenie polohy strany vozidla

určenenie strany vozidla

ĽAVÁ strana-vodič

PRAVÁ strana-spolujazdec

 

Nájdete nás:

NOVÁ ADRESA

autodielyshop prievidza

Sama Chalupku 2, PRIEVIDZA

( svetelná križovatka

oproti McDonalds )

tel.   0948 217 218

tel.   0948 217 219

pridaj medzi obľúbené

 

 


INFO PRE ZÁKAZNÍKOV » Ochrana osobných údajov

Osobné údaje, ktoré od vás vyžadujeme, využívame výhradne pre vnútornú potrebu v súvislosti s plnením záväzkov vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a neposkytujeme ich tretím osobám s výnimkou externých dopravcov, ktorým ich poskytujeme iba v minimálnom rozsahu a to z dôvodu bezproblémového doručenia vášho tovaru priamo k vám. S vašimi osobnými údajmi pracujeme iba a výhradne v rozsahu, ktorý pripúšťa zákon č. č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Vaše osobné údaje sú u nás zabezpečené proti zneužitiu a bez prístupu tretej strany a nebudú inak komerčne využívané.

Zákazník svojou registráciu, alebo objednávkou súhlasí so spracovaním svojich osobných údajov pre účely obchodu podľa zákona  č. 122/2013 Zb.z o ochrane osobných údajov a s obchodnými podmienkami dodávateľa.

 

NzA4ZmZiZW